Dieze 40 Veldhoven

Veldhoven

Specificaties

Vraagprijs: € 257.000 k.k.

  • Postcode: 5504 MD
  • Woonoppervlakte: 107 m2
  • Perceeloppervlakte: 114 m2
  • Inhoud: 357 m3
  • Bouwjaar: 1997

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Op een gewilde locatie in de wijk “De Pegbroeken” gelegen uitgebouwde tussenwoning met o.a. een ruime woonkamer, 3 slaapkamers (4e mogelijk) en een berging. Deze woning is gelegen op een kindvriendelijke locatie met vrij zicht over het pleintje.
Om een goede indruk te krijgen van deze woning maken wij graag een afspraak met u voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Begane grond
Indeling:
Hal entree met meterkast, toilet, trapopgang en toegang tot de woonkamer. Vanuit de ruime en praktisch in te delen woonkamer is de aan de voorzijde van de woning gesitueerde keuken bereikbaar. Tevens is vanuit de woonkamer de achtertuin bereikbaar. De grote glazen achterpui biedt een goed zicht op de achtertuin en zorgt voor een goede lichtinval.

Afwerking:
Op de begane grond is de vloer afwerkt met tapijt en met vinyl in de keuken. De wanden zijn v.v. granol stucwerk en de plafonds van spuitwerk. In de keuken bevindt zich aan de ene zijde een aanrecht met diverse boven en onderkastjes en een rvs werkblad met gootsteen. Aan de andere zijde is er een extra werkblad met bovenkastje gesitueerd. Het toilet is deels betegeld en v.v. een staand toilet en een fonteintje. Op de begane grond zijn de kozijnen van hout en v.v. isolerende beglazing.

Indeling:
Vanuit de overloop zijn 2 slaapkamers, een badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping bereikbaar. De zeer riante ouderslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De andere slaapkamer en de badkamer bevinden zich aan de voorzijde. De grote slaapkamer is relatief eenvoudig te splitsen in een extra slaapkamer (oorspronkelijke bouw optie) zodat er incl. de zolder 4 slaapkamers zijn.

Afwerking:
Op de eerste verdieping zijn de vloeren afgewerkt met tapijt. De wanden zijn v.v. granol stucwerk en de plafonds van spuitwerk. De badkamer is deels betegeld en v.v. een ligbad met douche, staand toilet en een wastafel. Op de eerste verdieping zijn de kozijnen van hout en v.v. draai-/kiepsysteem en isolerende beglazing.

Indeling:
Middels de vaste trap is de ruime zolder etage bereikbaar. Deze zolderetage kan gezien de royale nokhoogte dienst doen als volwaardige slaapkamer. Op de zolderetage bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en tevens de cv ketel (AWB HR ’97) en unit van de mechanische ventilatie.

Afwerking:
De vloer is v.v. tapijt en de wanden zijn deels v.v. granol stucwerk. Het grote houten dakraam is v.v. isolerende beglazing.

De woning beschikt over een voor- en achtertuin. De voortuin is gesitueerd op het zuidoosten en is aangelegd met sierbestrating en borders met beplanting. De achtertuin is gesitueerd op het noordwesten en is geheel v.v. sierbestrating. De achtertuin beschikt verder nog over een houten berging en een achterom. De achtertuin heeft geen directe inkijk van achterburen. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de woning zijn diverse parkeerplaatsen.

– Gelegen op een goede locatie in de gewilde wijk “de Pegbroeken”.
– Gelegen aan een pleintje met vrij zicht.
– Uitgebouwde woning.
– Grote woonkamer.
– Ruime ouderslaapkamer.
– Mogelijkheid om op de eerste verdieping een extra slaapkamer te realiseren.
– Ideale woning om eventueel geheel naar eigen smaak aan te passen.

Ligging:
Deze woning is gelegen aan een parkje met speeltuin en vrij zicht aan de voorzijde. Een goede en kindvriendelijke locatie in de populaire wijk “de Pegbroeken” in de gemeente Veldhoven. Deze wijk is gunstig gelegen met aan de ene zijde de diverse openbare voorzieningen in o.a. winkelcentrum de Kromstraat en aan de andere de bossen en landerijen. Verder zijn ook diverse busverbindingen en scholen op loopafstand gelegen. Veldhoven is gelegen grenzend aan het stedelijke gebied van Eindhoven maar ook aan de natuur en landerijen van de Kempen regio. Door de centrale ligging zijn de uitvalswegen de N2, A2, A50, A58 en A67 zeer nabij. De bedrijvigheid in de regio is zeer goed te noemen. O.a. door grote bedrijven in de regio als ASML, Philips, Daf en High Tech Campus, staat de regio bekend door een bovengemiddelde werkgelegenheid.

Kenmerken

Aantal slaapkamers3
Aantal tuinen2
Aantal kamers4
Aantal verdiepingen3
Bouwjaar1997

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte107 m²
Inhoud357m³
Perceeloppervlakte114 m²
Externe bergruimte7 m²

Locatie

Contact

Stuur ons gerust een bericht

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

040 7857028 06 18 827 670 info@daanhoefnagelmakelaardij.nl

Heeft u verkoopplannen?

Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op voor een geheel gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw huidige woning.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×