Verkoop

U WILT UW WONING VERKOPEN

U wilt uw woning in de omgeving van Veldhoven verkopen? Het liefst zo snel mogelijk en natuurlijk tegen een zo hoog mogelijke prijs.

Daan Hoefnagel Makelaardij heeft als verkoopmakelaar inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen in de omgeving van Veldhoven. Geen verkoop is hetzelfde. Iedere woning heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Ik kan u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en over een reële verkoopprijs.

Dankzij de kracht van mijn grote netwerk kan Daan Hoefnagel Makelaardij heel snel uw woning matchen met mogelijke kopers. Soms zelfs nog voordat een woning officieel op de markt komt! Maar misschien is het juist beter om uw woning wel officieel in de markt te zetten om zo de kans op de beste koper te vergroten. Ik ondersteun en adviseer u van A tot Z bij het verkoopproces. De dienstverlening omvat o.a.:

  • Vooronderzoek en marktanalyse;
  • Promoten van uw woning via alle mogelijke kanalen;
  • Verzorgen van bezichtigingen;
  • Onderhandelen met mogelijke kopers;
  • Opstellen en tekenen van de koopakte;
  • Overdracht bij de notaris;

Tijdens het verkooptraject houd ik u goed op de hoogte, zodat u voortdurend weet wat er speelt!

Bent u op zoek naar een servicegerichte maar tevens betaalbare verkoopmakelaar in Veldhoven en omgeving? Daan Hoefnagel Makelaardij is uw meest betrouwbare partner met praktische kennis van de lokale markt.

Laat MIJ uw VERKOOPMAKELAAR ZIJN!

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met u op.

Vind uw droomhuis

Vul uw gegevens in en ik houd u automatisch op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen.

Contact

Stuur mij gerust een bericht

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Stuur mij een bericht of neem telefonisch contact met me op.

06 18 827 670 info@daanhoefnagelmakelaardij.nl

Heeft u verkoopplannen?

Vul uw gegevens in en ik neem contact met u op voor een geheel gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw huidige woning.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×