Over mij

Even kennis maken

Daan Hoefnagel

Mijn naam is Daan Hoefnagel. Ik ben geboren in 1986 en opgegroeid in Waalre en Veldhoven, waardoor ik goed bekend ben in de omgeving.

Na de middelbare school heb ik eerst een opleiding gevolgd in de sport branche. Hierin ben ik een aantal jaar werkzaam geweest. Het begeleiden van mensen naar een gezondere levensstijl gaf mij veel voldoening. Mede omdat de makelaardij bij onze familie in het bloed zit, ben ook ik de opleiding tot Makelaar-Taxateur gaan volgen. Eind 2010 ben ik afgestudeerd als Register Makelaar-Taxateur en ben ik opgenomen in het SCVM register en later ook in het NRVT register. Deze registers borgen de kwaliteit en integriteit van makelaars en taxateurs.

In 2011 heb ik Daan Hoefnagel Makelaardij opgericht en ben ik in samenwerking met een landelijke franchise organisatie, als zelfstandige gestart binnen de Makelaardij. Het netwerk dat ik hier heb opgebouwd, is nog steeds een toegevoegde waarde. Sinds medio 2015 is Daan Hoefnagel Makelaardij geheel zelfstandig actief. Woorden die mij typeren zijn persoonlijk, servicegericht, kwaliteit en een no nonsens mentaliteit.

Daan Hoefnagel Makelaardij

Door aansluiting bij de brancheorganisatie VBO Makelaar, staat mijn kantoor garant voor een kwalitatief goede dienstverlening. Een gedegen opleiding en jaarlijkse nascholing omtrent de ontwikkelingen binnen de branche, zijn een van de voorwaarden van dit lidmaatschap. Ze garanderen de kwaliteit van al mijn werkzaamheden binnen de Makelaardij.

Bent u op zoek naar een servicegerichte maar betaalbare makelaar in Veldhoven en omgeving? Daan Hoefnagel Makelaardij is uw meest betrouwbare partner met praktische kennis van de lokale markt. Neem gerust contact met mij op.

Daan Hoefnagel Makelaardij is een klein, servicegericht maar tevens betaalbaar kantoor met grote mogelijkheden. U heeft uitsluitend direct contact met mij persoonlijk. Er is slechts één persoon waaraan u uw wensen kenbaar maakt, die weet wat ú wilt en die u daarvoor volledig ten dienste staat. Om toch de extra mogelijkheden van een groter kantoor te kunnen bieden, beschik ik over een goed en collegiaal netwerk. Dat kan ik inzetten wanneer u specialistische vragen heeft over bijvoorbeeld hypotheekadvies.

Daan Hoefnagel Makelaardij is in staat om een volledig maar betaalbaar dienstenportfolio aan te bieden. Voor zowel verkoop, aankoop, taxatie, verhuur en advies kunt u bij mij terecht. Mijn werkgebied bestaat met name uit de plaatsen Veldhoven , Eindhoven , Waalre , Valkenswaard , Wintelre , Knegsel , Vessem  en Steensel. Een omgeving waar ik van jongs af aan vertrouwd mee ben. Uiteraard is ook daarbuiten een passende dienstverlening mogelijk.

Kenmerkend voor Daan Hoefnagel Makelaardij zijn de persoonlijke benadering, de servicegerichtheid en de no nonsens mentaliteit. In mijn werk sta ik met beide voeten op de grond, desnoods in de modder. Ik neem de tijd om goed te luisteren naar uw wensen tijdens een eerste, nadere kennismaking. Daarna volgt een objectief advies. Ten slotte gaan we in goed overleg het vervolgtraject uitstippelen. Úw wensen staan centraal.

Bent u op zoek naar een servicegerichte maar betaalbare makelaar in Veldhoven en omgeving, dan is Daan Hoefnagel Makelaardij de beste keuze. Neem gerust contact met mij op.

Vind uw droomhuis

Vul uw gegevens in en ik houd u automatisch op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen.

Contact

Stuur mij gerust een bericht

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Stuur mij een bericht of neem telefonisch contact met me op.

06 18 827 670 info@daanhoefnagelmakelaardij.nl

Heeft u verkoopplannen?

Vul uw gegevens in en ik neem contact met u op voor een geheel gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw huidige woning.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×