Over ons

Even kennis maken

Daan Hoefnagel

Mijn naam is Daan Hoefnagel. Ik ben geboren in 1986 en opgegroeid in Waalre en Veldhoven, waardoor ik goed bekend ben in de omgeving.

Na de middelbare school heb ik eerst een opleiding gevolgd in de sport branche. Hierin ben ik een aantal jaar werkzaam geweest. Het begeleiden van mensen naar een gezondere levensstijl gaf mij veel voldoening. Mede omdat de makelaardij bij onze familie in het bloed zit, ben ook ik de opleiding tot Makelaar-Taxateur gaan volgen. Eind 2010 ben ik afgestudeerd als Register Makelaar-Taxateur en ben ik opgenomen in het SCVM register en later ook in het NRVT register. Deze registers borgen de kwaliteit en integriteit van makelaars en taxateurs.

In 2011 heb ik Daan Hoefnagel Makelaardij opgericht en ben ik in samenwerking met een landelijke franchise organisatie, als zelfstandige gestart binnen de Makelaardij. Het netwerk dat ik hier heb opgebouwd, is nog steeds een toegevoegde waarde. Sinds medio 2015 is Daan Hoefnagel Makelaardij geheel zelfstandig actief. Woorden die mij typeren zijn persoonlijk, servicegericht, kwaliteit en een no nonsens mentaliteit.

Ingrid Tempelaars

Mijn naam is Ingrid Tempelaars, ik ben woonachtig in Zeelst/Veldhoven, getrouwd met Werner en moeder van een dochter Jody en zoon Bram.

Sinds 1 april 2021 ben ik werkzaam bij Daan Hoefnagel Makelaardij.
Na jarenlang gewerkt te hebben bij de Rabobank als administratief medewerker vormt dat een goede basis voor mijn huidige functie.
Vooral de servicegerichtheid en de persoonlijke benadering bij Daan Hoefnagel makelaardij, waarbij de wensen van de klant centraal staan, spreken mij erg aan.
Als medewerker binnendienst houd ik me vooral bezig met de administratieve taken binnen het kantoor waarbij de variatie aan werkzaamheden iedere dag weer anders maakt.
Op werkdagen kun je me treffen op kantoor, telefonisch of per mail.

Daan Hoefnagel Makelaardij

Door aansluiting bij de brancheorganisatie VBO Makelaar, staat ons kantoor garant voor een kwalitatief goede dienstverlening. Een gedegen opleiding en jaarlijkse nascholing omtrent de ontwikkelingen binnen de branche, zijn een van de voorwaarden van dit lidmaatschap. Ze garanderen de kwaliteit van al onze werkzaamheden binnen de Makelaardij.

Bent u op zoek naar een servicegerichte maar betaalbare makelaar in Veldhoven en omgeving? Daan Hoefnagel Makelaardij is uw meest betrouwbare partner met praktische kennis van de lokale markt. Neem gerust contact met ons op.

Daan Hoefnagel Makelaardij is een klein, servicegericht maar tevens betaalbaar kantoor met grote mogelijkheden. We werken in een klein team waardoor u vaak contact heeft met dezelfde personen hierdoor blijven de lijnen kort. Om ook de extra mogelijkheden van een groter kantoor te kunnen bieden, beschikken we over een goed en collegiaal netwerk. Dat kunnen we inzetten wanneer u specialistische vragen heeft over bijvoorbeeld hypotheekadvies.

Daan Hoefnagel Makelaardij is in staat om een volledig maar betaalbaar dienstenportfolio aan te bieden. Voor zowel verkoop, aankoop, taxatie, verhuur en advies kunt u bij ons terecht. Ons werkgebied bestaat met name uit de plaatsen Veldhoven , Eindhoven , Waalre , Valkenswaard , Wintelre , Knegsel , Vessem  en Steensel. Een omgeving waar we van jongs af aan vertrouwd mee zijn. Uiteraard is ook daarbuiten een passende dienstverlening mogelijk.

Kenmerkend voor Daan Hoefnagel Makelaardij zijn de persoonlijke benadering, de servicegerichtheid en de no nonsens mentaliteit. In mijn werk sta ik met beide voeten op de grond, desnoods in de modder. Ik neem de tijd om goed te luisteren naar uw wensen tijdens een eerste, nadere kennismaking. Daarna volgt een objectief advies. Ten slotte gaan we in goed overleg het vervolgtraject uitstippelen. Úw wensen staan centraal.

Bent u op zoek naar een servicegerichte maar betaalbare makelaar in Veldhoven en omgeving, dan is Daan Hoefnagel Makelaardij de beste keuze. Neem gerust contact met ons op.

Vind uw droomhuis

Vul uw gegevens in en we houden u automatisch op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen.

Contact

Stuur ons gerust een bericht

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

040 7857028 06 18 827 670 info@daanhoefnagelmakelaardij.nl

Heeft u verkoopplannen?

Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op voor een geheel gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw huidige woning.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×