Partners

Waarmee ik samenwerk

Daan Hoefnagel Makelaardij werkt samen met diverse organisaties om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen en continu te verbeteren.

hypotheek advies

Verkoop, aankoop en taxatie hangen nauw samen met goed hypotheek- en financieel advies. Daan Hoefnagel Makelaardij werkt daarom samen met diverse hypotheekadviseurs en financieel adviseurs in de regio Veldhoven. Wij kunnen u doorverwijzen naar een betrouwbare adviseur en u op deze wijze een volledige dienstverlening aanbieden.

FUNDA

Daan Hoefnagel Makelaardij biedt het woningaanbod vanzelfsprekend ook aan via internet. Dat is namelijk waar het merendeel van de woningzoekenden zijn zoektocht begint. Met name de website van Funda wordt door woningzoekenden veel gebruikt. Naast Funda wordt het woningaanbod van Daan Hoefnagel Makelaardij ook op diverse andere websites en social media geplaatst. Een goede vindbaarheid van uw te koop staande woning wordt dus gegarandeerd.

VBO MAKELAAR

Daan Hoefnagel Makelaardij is aangesloten bij brancheorganisatie VBO Makelaar. Dit is een brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed met circa 1000 leden. VBO-leden zijn vakbekwaam en worden permanent getoetst op hun vakkennis. Zij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid, hun dienstverlening wordt gewaarborgd door de Beroeps- en Gedragscode Vereniging VBO Makelaar. De gecertificeerde VBO-makelaars en -taxateurs staan ingeschreven in de kwaliteitsregisters SCVM en NRVT die strenge eisen aan inschrijving stellen. Op hun handelen wordt bovendien toegezien door een onafhankelijk Tuchtcollege.

NWWI

Een taxatierapport moet gevalideerd worden door een onafhankelijke organisatie. De meest bekende organisatie daarvoor is NWWI. Het NWWI heeft als belangrijkste doelstelling het verhogen van de deskundigheid, de betrouwbaarheid en de transparantie van woningtaxaties. Het biedt betrokkenen inzicht in de totstandkoming van de getaxeerde waarde.

Uiteraard kan Daan Hoefnagel Makelaardij een door NWWI goedgekeurd taxatierapport aan u leveren. U weet dan zeker dat uw taxatierapport voldoet aan alle hedendaagse normen.

IVAlidatie

Ivalidatie is, net als de NWWI, een toonaangevende dienstverlener voor banken, tussenpersonen, makelaars en particulieren door heel Nederland, die voornamelijk gericht is op het valideren van onroerendgoed taxaties. Ook Ivalidatie zorgt voor het verhogen van de deskundigheid, de betrouwbaarheid en de transparantie van woningtaxaties in Nederland.

NRVT

Daan Hoefnagel Makelaardij is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor vastgoed taxateurs van NRVT. Dit is een verplichte certificering voor taxateurs die taxeren ten behoeve van het verkrijgen van een woning financiering.

SCVM

Niet iedere makelaar is een gecertificeerde makelaar. Daan Hoefnagel Makelaardij is dat wel. Mijn certificatie bij SCVM borgt de kwaliteit en integriteit van mijn dienstverlening. Dit makelaarsregister bevordert de verdere professionalisering van het vak en de transparantie van het bemiddelingsproces.

 

Vind uw droomhuis

Vul uw gegevens in en we houden u automatisch op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen.

Contact

Stuur ons gerust een bericht

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

040 7857028 06 18 827 670 info@daanhoefnagelmakelaardij.nl

Heeft u verkoopplannen?

Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op voor een geheel gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw huidige woning.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×