Dufaystraat 3 Eindhoven

Eindhoven

Specificaties

Vraagprijs: € 285.000 k.k.

  • Postcode: 5654 DV
  • Woonoppervlakte: 75 m2
  • Perceeloppervlakte: 202 m2
  • Inhoud: 287 m3
  • Bouwjaar: 1950

Terug naar het overzicht

Omschrijving

!! LET OP !! VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING KUNNEN WE HELAAS GEEN NIEUWE AANVRAGEN VOOR BEZICHTIGINGEN MEER INPLANNEN.
!! ATTENTION !! DUE TO A LOT OF INTEREST IN THIS HOUSE IT IS NOG LONGER POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING.

Leuke tussenwoning met royale achtertuin en o.a. 3 slaapkamers een berging en achterom. Deze woning is gelegen in het stadsdeel “Gestel” in Eindhoven. Tevens gelegen op een gunstige locatie, nabij een park en met diverse voorzieningen in de omgeving.

Algemeen
– Instap klaar.
– Leuke starterswoning.
– Zeer diepe achtertuin.
– Voorzien van spouwmuurisolatie, dakisolatie en gedeeltelijk dubbel glas.
– Gelegen nabij een park.
– Diverse voorzieningen op loop- en fietsafstand.
– Let op: we willen u attenderen op de opkoopbescherming/verhuurverbod sinds 1 april 2022.

Begane grond
Entree via de hal met trapopgang naar de eerste verdieping, toilet en trappenkast met meterkast. De hal biedt toegang tot de keuken en woonkamer. De sfeervolle woonkamer is aan de voor- en achterzijde voorzien van raampartijen welke zorgen voor veel lichtinval. De keuken is o.a. voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron/oven, vaatwasser en koelkast. Met een werkblad aan beide zijden beschikt de keuken over veel werkruimte. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar. Het toilet is grotendeels betegeld en v.v. een staand toilet. De vloer in de woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer. De vloer in het toilet, keuken en de hal is voorzien van tegels. De wanden zijn voorzien van stucwerk en mdf panelen. Het plafond is afgewerkt met witte schroten. De houten kozijnen zijn op de begane grond grotendeels voorzien van isolerende beglazing.

Eerste verdieping
Vanuit de overloop is er toegang tot 2 grotere slaapkamers, 1 kleinere slaapkamer en een badkamer.
De vloer op de eerste verdieping is voorzien van laminaat, de wanden zijn v.v. stucwerk en behang. De plafonds zijn v.v. stucwerk. De badkamer beschikt over een bad/douche en een wastafel. De badkamer is grotendeels betegeld en het plafond is afgewerkt met stucwerk. Tevens is op de badkamer een dakraam aanwezig wat zorgt voor extra ventilatie en lichtinval. Op de overloop is een extra bergkast aanwezig en middels een losse trap is de bergzolder bereikbaar. Op de eerste verdieping zijn de kozijnen van hout en staal en voorzien van enkele beglazing.

Tweede verdieping
Vanuit de eerste verdieping is middels een losse trap de bergzolder bereikbaar. Hier is de
cv-installatie (Remeha tzerra HR combi 2018, huur) gesitueerd.

Buiten
Deze woning beschikt over een zeer royale en geheel aangelegde achtertuin. De tuin is voorzien van moderne, antracietkleur tegels en een verhoogde bloembak met beplanting. Achterin de tuin is een berging aanwezig welke voorzien is van elektra. De tuin is middels een achterom bereikbaar.

Ligging
Deze woning is gelegen in de wijk “Bennekel”, stadsdeel Gestel in Eindhoven. Diverse openbare voorziening zijn op loop- en fietsafstand gelegen. Door de centrale ligging zijn de uitvalswegen de N2, A2, A50, A58 en A67 zeer nabij. De bedrijvigheid in de regio is zeer goed te noemen. O.a. door grote bedrijven in de regio als ASML, Philips, Daf en High Tech Campus, staat de regio bekend door een bovengemiddelde werkgelegenheid.

Kenmerken

Aantal slaapkamers3
Aantal tuinen1
Aantal kamers4
Aantal verdiepingen3
Bouwjaar1950
EnergielabelD

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte75 m²
Inhoud287m³
Perceeloppervlakte202 m²
Overige inpandige ruimte1 m²
Externe bergruimte9 m²

Locatie

Contact

Stuur ons gerust een bericht

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

040 7857028 06 18 827 670 info@daanhoefnagelmakelaardij.nl

Heeft u verkoopplannen?

Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op voor een geheel gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw huidige woning.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×