Makelaar Strijp

Daan Hoefnagel Makelaardij is opgericht in 2011 door Daan Hoefnagel, geboren en opgegroeid in Strijp en Strijp. Mede omdat de makelaardij bij de familie in het bloed zit, heeft hij de opleiding tot Makelaar-Taxateur in 2010 afgerond. In de eerste jaren is het kantoor gestart als samenwerking met een landelijke franchiseorganisatie. Sinds medio 2015 is Daan Hoefnagel Makelaardij geheel zelfstandig actief in Strijp en directe omgeving.

De dienstverlening van Daan Hoefnagel Makelaardij bestaat uit verkoop, aankoop en verhuur van woningen in Strijp en omgeving. Dankzij de inschrijving in het SCVM-register en het NRVT-register als register-taxateur kunt u bij Daan Hoefnagel Makelaardij terecht voor een NWWI-taxatierapport waarmee een hypotheek kan worden aangevraagd. Ook voor andere doeleinden kunt u Daan Hoefnagel Makelaardij een taxatie van uw onroerend goed laten uitvoeren.

Verkoopmakelaar Strijp

Voor de verkoop van uw woning of appartement in Strijp en omgeving is Daan Hoefnagel Makelaardij een servicegerichte, betaalbare makelaar.

Het werkgebied bestaat met name uit Strijp, Eindhoven, Valkenswaard, Wintelre, Steensel, Vessum en Waalre. Uiteraard is ook daarbuiten een passende dienstverlening van Daan Hoefnagel Makelaardij mogelijk.

Kenmerkend voor Daan Hoefnagel Makelaardij zijn de persoonlijke benadering, de servicegerichtheid en de no nonsens mentaliteit.

Daan Hoefnagel Makelaardij is de beste keuze als u op zoek bent naar een gecertificeerde, servicegerichte en betaalbare makelaar in Strijp en omgeving.

Aankoopmakelaar Strijp

Bent u van plan om in de regio Strijp een nieuwe woning te gaan kopen? Gaat u eerst uw oude woning verkopen? Is de woning die u op het oog heeft bouwtechnisch in orde is en zijn er juridische zaken om rekening mee te houden? Wat is de juiste prijs om de woning die u op het oog heeft te kopen?

Als aankoopmakelaar in de regio Strijp kan Daan Hoefnagel Makelaardij u begeleiden in het volledige aankoopproces; van bezichtiging tot koopovereenkomst en van zoekopdracht tot sleuteloverdracht.

Bent u op zoek naar een servicegerichte en tevens betaalbare aankoopmakelaar in de regio Strijp? Schakel Daan Hoefnagel Makelaardij in bij de aankoop van uw droomwoning in de regio Strijp.

Waardebepaling woning Strijp

De eerste stap van het verkoopproces is een waardebepaling van uw woning.

Daan Hoefnagel neemt de tijd om tijdens de eerste kennismaking goed te luisteren naar uw wensen. Daarna volgt een objectief advies om vervolgens in goed overleg het vervolgtraject uit te stippelen. Úw wensen staan centraal.

Of uw woning nu in de omgeving van Strijp, Eindhoven, Strijp of elders in de Kempen staat; Daan Hoefnagel Makelaardij zorgt voor een vliegende start van de verkoop van uw woning. Daan Hoefnagel is als gecertificeerde VBO-makelaar een uitstekende keuze.

Huis, woning, appartement in Strijp verkopen

Een woning verkopen is meer dan het maken van een aantal foto’s, tekst en een advertentie op internet. Kies voor een makelaar die de regio Strijp goed kent en weet, omdat hij er zelf woont, wat er speelt.

De jarenlange ervaring, opleiding tot Register Makelaar en de aansluiting bij de brancheorganisatie VBO zorgen ervoor dat u bij Daan Hoefnagel Makelaardij kunt vertrouwen op kwaliteit tijdens de verkoop van uw woning in de regio Strijp.

Wilt u meer informatie over het verkopen of aankopen van uw woning of appartement? Neem contact op met Daan Hoefnagel voor een kennismakinggesprek, waar u een onderbouwd advies krijgt over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs van uw woning in de regio Strijp.

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met u op.

 

Vind uw droomhuis

Vul uw gegevens in en we houden u automatisch op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen.

Contact

Stuur ons gerust een bericht

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

040 7857028 06 18 827 670 info@daanhoefnagelmakelaardij.nl

Heeft u verkoopplannen?

Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op voor een geheel gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw huidige woning.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×