Zoekt u een servicegerichte maar goedkope taxateur in Eersel e.o.?

Daan Hoefnagel Makelaardij

Daan Hoefnagel Makelaardij, taxateur en makelaar in Eersel, waaronder de dorpen Wintelre, Knegsel, Vessem, Steensel en Duizel, is uw meest betrouwbare partner. Daan Hoefnagel Makelaardij is een klein, servicegericht en tevens betaalbaar kantoor. Een goedkope makelaar maar met grote mogelijkheden. Wilt u een goed taxatierapport laten opstellen tegen een gunstig tarief? U heeft uitsluitend direct contact met mij persoonlijk. Er is slechts één persoon waaraan u uw wensen kenbaar maakt, die weet wat ú wilt en die u daarvoor volledig ten dienste staat.

Een goedkoop maar breed portfolio van kwalitatieve makelaarsdiensten tegen een aantrekkelijk makelaarstarief

Daan Hoefnagel Makelaardij is in staat om een volledig maar goedkoop dienstenportfolio aan te bieden. Ik stel graag een goed maar gunstig geprijsd taxatierapport voor u op voor uw hypotheekaanvraag, het oversluiten van uw hypotheek of voor een aan- of verkoopbeslissing.

Daarnaast kunt u zowel voor verkoop, aankoop, verhuur en advies bij mij terecht. Mijn werkgebied bestaat uit de regio Eersel, waaronder de dorpen Wintelre, Knegsel, Vessem, Steensel en Duizel. De regio Eersel is een omgeving waar ik van jongs af aan vertrouwd mee ben en waarin ik u daarom goed kan adviseren als taxateur en makelaar. Uiteraard is ook daarbuiten een passende dienstverlening mogelijk.

Om ook de extra mogelijkheden van een groter kantoor te kunnen bieden, beschik ik als makelaar over een goed en collegiaal netwerk in Eersel en omgeving. Dat kan ik inzetten wanneer u specialistische vragen heeft over bijvoorbeeld hypotheekadvies.

Uw vertrouwde makelaar en taxateur in Eersel en omgeving

Kenmerkend voor Daan Hoefnagel Makelaardij zijn de persoonlijke benadering, de servicegerichtheid en de no nonsens mentaliteit. Door de kleinschaligheid van mijn kantoor en de beperkte overhead, ben ik in staat om een aantrekkelijk makelaarstarief door te berekenen voor het opstellen van uw taxatierapport of voor andere dienstverleningen. Op die manier kunt u de makelaarskosten beperken zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit van de dienstverlening en uw resultaat. Een goede onderhandeling bij aan- of verkoop kan immers snel vele duizenden euro’s verschil maken.

In mijn werk sta ik met beide voeten op de grond, desnoods in de modder. Ik neem de tijd om goed te luisteren naar uw wensen tijdens een eerste, nadere kennismaking. Daarna volgt een objectief advies. Ten slotte gaan we in goed overleg het vervolgtraject uitstippelen. Úw wensen staan centraal.

Een investering die zich terug verdient

Ondanks mijn scherpe tarieven voor taxaties en overige diensten, overweegt u misschien om makelaarskosten te besparen en verkoop of aankoop geheel in eigen beheer te doen. Bedenk u dan dat Daan Hoefnagel Makelaardij meer is dan alleen een goedkope taxateur / makelaar. Met mijn regio specifieke expertise ben ik in staat om het maximale uit uw verkoop of aankoop te halen. Wanneer u besluit om samen te werken met Daan Hoefnagel Makelaardij, is de investering in makelaarskosten snel terugverdiend door een hogere verkoop opbrengst of een lager aankoop bedrag.

Bent u op zoek naar een servicegerichte en tevens goedkope taxateur / makelaar in Eersel, Wintelre, Knegsel, Vessem, Steensel of Duizel, dan is Daan Hoefnagel Makelaardij de beste keuze. Neem gerust contact met mij op.

LAAT MIJ UW TaXATIERAPPORT OPSTELLEN!

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met u op.

Vind uw droomhuis

Vul uw gegevens in en we houden u automatisch op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen.

Contact

Stuur ons gerust een bericht

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

040 7857028 06 18 827 670 info@daanhoefnagelmakelaardij.nl

Heeft u verkoopplannen?

Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op voor een geheel gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw huidige woning.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×